Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de ui in dunne ringen, duw ze los.
Halveer de paprika, verwijder steel en zaadlijsten, snijd het vruchtvlees in dunne repen.
Verwijder van de halve peper steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes.
Snijd het groen van de peterselie fijn.
Koken
Verhit de olie in een kleine koekenpan (van 18-20 cm doorsnee) en bak hierin de uiringen glazig.
Schep de aardappelplakjes en paprikastukjes erbij en bak de aardappels in 10 minuten bijna gaar.
Klop de eieren in een kom los met de zure room en wat zout en peper naar smaak.
Schep het aardappelmengsel, de zalmsnippers en de peterselie door de losgeklopte eieren. Schep het mengsel terug in de koekenpan.
Bak de dikke omelet op halfhoog vuur bovenop droog in 10 minuten.
Keer de aardappelomelet voorzichtig en bak de bovenkant op wat hoger vuur snel goudbruin.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.