Receptinformatie
Voorbereiding
Halveer de uitjes over de lengte. Snijd de helften in smalle partjes, duw de uienlaagjes los.
Koken
Verhit een wok droog voor. Schenk de olie langs de rand in de wok. Schep de aardappelblokjes in de wok en bak ze, op halfhoog vuur, bijna gaar en al wat bruin, met een deksel op de wok. Neem het deksel van de wok, zet het vuur hoger.
Schep de uitjes bij de aardappels en roerbak 2-3 minuten. Schep de champignons erbij en roerbak 5 minuten, tot de champignons vocht los laten. Laat het vocht verdampen.
Schep het shoarmavlees erbij en roerbak het vlees rondom goudbruin en gaar in 4-5 minuten. Schep de spinazie erbij, knijp de teen knoflook boven de wok uit. Roerbak het gerecht nog 4 minuten. Roer op het laatst de kookroom erdoor en warm het gerecht goed door.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.