Receptinformatie
Voorbereiding
Schil en rasp de citroen.
Koken
Verwarm de olie in een pan en bak de paddenstoelen aan tot het vocht een beetje is verdampt.
Roer er de knoflook, gember en rode ui door en bak 1 minuut mee.
Blus af met het sinaasappelsap en de wijn en voeg de geraspte citroenschil toe. Roer het gedroogde fruit en kaneelstokje erdoorheen en laat 10 minuten trekken.
Bind eventueel met een beetje maizena of bloem.
Serveren
Bestrooi met het amandelschaafsel en serveer met rijst, pasta of lekker brood.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.