Receptinformatie
Kaas, peer en noten... En dat allemaal in één snack. Met deze makkelijke taartjes til jij elk tussendoortje naar een nieuw level! Ook lekker met Gorgonzola of Roquefort.
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200˚C.
Koken
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en leg ze in kleine ronde bakvormpjes. Prik er gaatjes in met een vork en bak ze in ongeveer 6 minuten halfgaar.
Schil de peer, halveer deze en snijd het klokhuis eruit. Snijd vervolgens de peer in heel dunne plakjes. Hak de walnoten iets fijner en verkruimel de Cabrales.
Haal de bladerdeeg taartbodempjes uit de vormpjes, verdeel de peer, de walnoten en de Cabrales over de half afgebakken vormpjes.
Bestrijk het bladerdeeg met het losgeklopte ei.
Bak de kaastaartjes nog 10 minuten in het midden van de oven tot ze goudbruin zijn.
Serveren
Bestrooi de kaastaartjes met versgemalen peper en serveer ze direct.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.