Naar de hoofdinhoud Naar de navigatie

Champignons snijden als een pro!

Ligt er bij jou achterin het keukenkastje ook een eiersnijder te verstoffen? Dat is vanaf nu verleden tijd! Nooit meer gepruts met het snijden van champignons én een nieuwe bestemming die oude snijder.

Zo heb je binnen no time dat hele bakje paddenstoeltjes in gelijke partjes:

1
Recept

Stap 1

Maak de champignons schoon met een borsteltje of een schoon stukje keukenpapier.

1
Recept

Stap 2

Verwijder met de hand de stam van de champignons door er zacht aan te trekken.

1
Recept

Stap 3

Leg een champignon in de eiersnijder en klap de snijder langzaam dicht.
*Schrik niet: eerst zal de champignon iets meeveren, maar uiteindelijk zullen de draadjes er echt doorheen snijden.

1
Recept

Stap 4

Haal de snijder helemaal door de champignon heen, pak de partjes er uit en herhalen maar!

En daar maak je dan vervolgens een lekkere zelfgemaakte pizza mee!