
De Lolla Rosso is een zachte en iets zoete sla die heerlijk is in combinatie met andere slasoorten en is prachtig als decoratie op het bord.
De Lolla Rosso is een zachte en iets zoete sla die heerlijk is in combinatie met andere slasoorten en is prachtig als decoratie op het bord.
Bij aankoop hoort Lollo Rosso sla verse, stevige bladeren te hebben met een heldere kleur.
De Lollo Rosso is het hele jaar uit Nederland verkrijgbaar.
Lollo Rosso sla is het hele jaar verkrijgbaar.
Lollo Rosso sla is het hele jaar verkrijgbaar uit Nederland.
Bewaar Lollo Rosso sla in een open verpakking in de groentelade van de koelkast. Zo blijft de sla 2 tot 3 dagen goed.
Om te beginnen verwijder je de minder mooie bladeren. Haal vervolgens de rest van de krop los en was de bladeren voorzichtig.
Dep de Lollo Rosso sla droog of gebruik een slacentrifuge. Je kunt de bladeren het beste heel laten of in stukjes scheuren. Snijd de sla niet, want door scheuren blijft sla veel langer mooi en vers.
Deze uiterst decoratieve sla is meteen te herkennen aan de krullerige bladeren met donkerrode tot paars gekleurde randen. De Lollo Rosso is van oorsprong een Italiaanse slasoort.
Raapstelen teler
Frisee sla teler
Lollo Rosso en Lollo Bionda teler
Sla teler
Eikenbladsla teler
Witlof teler
Witlofteler