Receptinformatie
Wil jij eens wat anders met rode bieten? Maak er eens een heerlijke, zelfgemaakte rode bieten spread van. Lekker en supergezond. En met dit recept hebt je het ook nog eens in een handomdraai op tafel!
Koken
Voor je eigen zelfgemaakte rode bieten spread doe je alle ingrediënten in een blender.
Mix het totdat het een gladde puree wordt.
Blijft het mengsel aan de dikke kant, voeg dan wat water of vocht van de kikkererwten toe. Voeg er wat zout en peper aan toe naar smaak.
Ben je niet zo’n knoflookliefhebber, dan kun je deze natuurlijk weglaten en er wat extra peper aan toe voegen voor wat extra smaak.
Serveren
Kruimel er voor het serveren nog wat geitenkaas over en smullen maar!
In een weckpot blijft de pasta in de koelkast tot wel 5 dagen goed, doe er dan wat extra olijfolie bij.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.