Receptinformatie
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 225°C.
Bestrijk de tortilla's aan één zijde dun met olie. Druk in vier ronde ovenvormen met golvende rand en een doorsnede van circa 15 cm een tortilla met de oliezijde onder in de vorm. Bak de mandjes 7-9 minuten in de oven. Laat de mandjes in de vorm 5 minuten afkoelen. Verwijder nu de vorm en laat de mandjes verder afkoelen.
Meng voor de dressing ½ dl olijfolie, het sinaasappelsap, het sap van 2 limoentjes, de verse koriander, de rode uien, fijngesnipperd, honing, rode peper, wat zout en verse peper in een kom.
Koken
Meng 2 eetl. olijfolie met de rozemarijn, knoflook, zout en peper. Bestrijk de kip met de knoflookolie en grill de kip 10 - 15 minuten op de grill(pan).
Haal de kip van de grill en snijd deze in 8 mooie plakken.
Serveren
Vul het tortillabakje met reepjes andijvie, partjes sinaasappel en blokjes avocado. Leg de kip op de salade en schep de dressing erover.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.