Receptinformatie
Een hele gewone salade maak je speciaal en uit het vuistje door hem te serveren op een prikker. Lekker makkelijk in de zomer.
Voorbereiding
Snijd de komkommer in plakken en dan in halve maantjes, halveer de radijs en de tomaatjes. Maak dikke plakken van de ijsbergsla en snijd deze in “staven”, zodat de blaadjes bij elkaar blijven.
Klop een dressing van het citroensap met de yoghurt, Italiaanse kruiden, olijfolie, peper en zout.
Koken
Rijg de diverse groente en de sla op lange prikkers. Neem ze handig mee in een afsluitbare doos.
Serveren
Serveer op locatie met de dressing in een schaaltje met een lepeltje, zodat iedereen de dressing zelf kan doseren.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.