Receptinformatie
Voorbereiding
Maak het witlof schoon en neem de bladeren van de struikjes.
Pel de sjalotjes en snipper deze fijn.
Schil de sinaasappels en snijd deze in plakken.
Snijd de kipfilet in plakken.
Roer in een kom de azijn, mosterd, honing, zout, peper en 2 eetlepels (walnoot)olie tot een dressing.
Koken
Verhit 1 eetlepel (olijf)olie in een wok en fruit hierin de sjalotjes circa 1 minuut.
Voeg het witlof toe en roerbak deze circa 2 minuten.
Serveren
Verdeel het warme witlof, de sinaasappel, kipfilet, walnoten en rozijnen over 2 borden. Schenk de dressing over de salade en serveer deze direct.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.