Receptinformatie
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180 C.
Koken
Smelt voor de bechamelsaus de boter in een pan op laag vuur. Laat niet kleuren. Roer de bloem erdoor en laat enkele minuten garen. Let op dat ook de bloem niet kleurt.
Voeg vervolgens onder voortdurend roeren eerst beetje bij beetje de koude melk toe en dan de bouillon. Zorg dat je een gladde saus krijgt.
Laat nog een paar minuten onder goed roeren zachtjes koken en roer er dan de geraspte kaas doorheen. Laat smelten en haal van het vuur.
Bak de paddenstoelen in een hete pan tot het vocht is verdampt en roer de olie erdoor. Bak het uitje en de knoflook even mee.
Meng de roomkaas met de peterselie, de losgeklopte eieren en 100 ml bechamelsaus. Roer door het paddenstoelenmengsel.
Vul een ovenschaal laag voor laag met paddenstoelenmix , bechamelsaus en vellen lasagne. Begin en eindig met de paddenstoelen. Bestrooi met de geraspte kaas.
Zet de schaal 45 minuten in de oven.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.