Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de groenten in grove stukken en hak de knoflook fijn.
Koken
Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
Voeg de gesneden groenten toe, schep om en laat alles ca. 10 minuten smoren op laag vuur met de deksel op de pan.
Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking.
Voeg tot slot het zakje bouillonpasta toe aan de saus en laat enkele minuten mee verwarmen.
Serveren
Schep de pasta op een bord, daarop de pastasaus en afmaken met de kaas.
Lekker met een beetje verse peterselie!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.