Receptinformatie
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
Pel de ui en snipper deze fijn.
Snijd de courgette in kleine blokjes.
Pers het teentje knoflook.
Snijd de brie in blokjes.
Koken
Verhit de olie in een wok en fruit hierin de ui met knoflook, paprika, courgette en Provençaalse kruiden ca. 5 minuten. Laat de groente in een zeef uitlekken.
Bekleed de taartvorm met bladerdeeg en prik met een vork gaatjes in het deeg.
Klop in een kom de eieren met melk los.
Roer de geraspte kaas met zout en peper door het eimengsel.
Verdeel het groentemengsel en blokjes brie over de deegbodem. Schenk het eimengsel erover.
Bak de taart in de oven in ca. 35 minuten goudbruin en gaar.
Serveren
Snijd de quiche in 12 punten.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.