Met vooruitkoken bespaar je een hoop tijd, verspil je minder en kom je lekker makkelijk aan de dagelijkse portie groente. Gril bijvoorbeeld in één keer veel groente, dan kan je er komende week op verschillende momenten van eten!
Genoeg groente (en fruit) binnenkrijgen kan een uitdaging zijn en daarnaast komt het regelmatig direct na de fruitschaal, in de prullenbak terrecht. Zonde! Met een beetje voorbereiding beland het lekker op je bord en wordt je dagelijkse portie binnenkrijgen een stuk makkelijker. En het is nog superlekker ook.
Gegrilde groene asperges met pasta
Maak een pasta klaar met gegrilde asperges en zorg dat je flink wat asperges overhoudt om de rest van de week bij je andere maaltijden te eten.
Lees verderGegrilde portabella met venkel en spinazie
Portabella slinkt niet tijdens het koken, wat het een ideaal ingredient maakt voor verschillende gerechten. Maak deze gegrilde portabella met spinazie en venkel en eet hem op verschillende momenten in de week als bijgerecht.
Lees verderGegrilde slakwartjes
Wist je dat de little gem heerlijk smaakt wanneer je deze grilt? Gril de slakwartjes en neem ze bijvoorbeeld mee als lunch gedurende de week.
Lees verderNog meer vooruitkoken? Dat kan met quiche! De volgende dag nog heel even in de oven en je hebt weer een volledige maaltijd voor je neus staan.